18 Haziran 2013 Salı

İngiltere vizesi genel bilgiler

 Bu sayfa, eğer sutaş anda Türkiye\\\de bulunuyorsanız, müttehit Krallık\\\a ...kadar olmak maksadıyla nasıl vize başvurusunda bulunabileceginizi açıklamaktadır.

Eğer kez anda, Türkiye\\\de eğleşmek kendince bulaşan izne sahipseniz örneğin, benzer şakirt ya da benzer ziyaretçi olarak bulunuyorsanız, sadece muayyen Birleşik kraliyet vizelerine başvurabilirsiniz - \\\Daha fazla bilgi\\\ hakkında aşagiya bakınız. Irak vatandaşları, Türkiye\\\de her janr vize başvurusunda bulunabilirler.

Ne mevsim başvurmalı

Vize başvurunuzu, müttehit Krallık\\\a seyahat tarihinizin maksimum 3 ay öncesinden yapabilirsiniz. Vizeniz elinize geçene denli gezi düzenlemelerinizi gerçekleme etmemenizi şiddetle referans ederiz. İstediginiz vize türüne ilişkin işlemleri genelde neden derecesinde sürede tamamladıgımızı bellemek düşüncesince Vizelerin işleme konulma süresi sayfasına bakınız


Başvurmadan önce

Başvurmadan geçmiş zaman şunları yapmalısınız:

ihtiyacınız olacak sponsor belgeleri hazırlamalısınız

Ankara, Bursa, Gaziantep, İstanbul okunuşu İzmir\\\de bulunan vize referans merkezlerimizden birinde evet da Adana ve Antalya\\\ da haftalık özen veren hareketli biyometri ünitelerinde parmak izinizin alınıp, fotoğrafınızın biyometrik malumat olarak bilinir kaydedilmesi maksadıyla hazır olmalısınız ve

Online olarak vize ücretini ödediğinize üstüne kanıt sunmalısınız. Vize müracaat ücretleri okunuşu kılavuzlar sayfasında, vize müracaat ücretinizin neden derecesinde tutacagını açıklamaktadır.

Başvurunuzu desteklemek göre hangi belgeleri sunmanız gerektiğini bilmiyorsanız başvuracağınız vize kategorisiyle müteallik bilgiyi Vize başvuru ücretleri okunuşu kılavuzlar sayfasında bulabilirsiniz.

Birleşik Krallık\\\a kısaltarak birleşik konu ziyaretinde bulunacaksanız evet da kararlı davranış seyahatleriniz olacaksa ekstra hizmetlerimiz kendince bu sayfanın sağında yeralan \\\Türkiye\\\den müttehit Krallık çalışma Ziyareti amacıyla vize başvurusunda bulunmak\\\ bölümüne bakınız.

Puana dayalı sistemde müracaat yapacaksanız , vize kategorinize ait kılavuzda yeralan tam belgeleri sunmanız gerekmektedir. Her belge özgü yöntemlilik vermemize yaver olabilecek her muhtelif malumat ve açıklamayı da sunmalısınız.

Bunlardan farklı tek kategoride referans yapıyorsanız; ingiltere vizesi

. Başvurunuzdaki ifadelerinizi destekleyen ve

. Doğruluklarını kanıtlayan belgeler sunmalısınız.


Yalnızca başvurunuzla yanında sunmuş olduğunuz belgeler değerlendirmeye alınacaktır. Personelimiz talep etmedikçe müracaat merkezinde referans işlemleriniz tamamlandıktan sonra doküman eklemesi yapılmamaktadır.

Sunduğunuz her belgenin aslı okunuşu müşterek sayı fotokopisi bulunmalıdır, Bu pasaportunuzun biyo-data sayfası fotoğrafınızın olduğu konu uğruna de geçerlidir. Lütfen fotokopilerin okunabilir okunuşu çok kalitede olmasına uyanıklık ediniz.

Fotokopisi sunulmamış belgelerin asılları size geçmiş dönmeyebilir,

Bir belgeniz yoksa, belgeleriniz İngilizce ya da Galce değilse ya da gezi masraflarınızı kendiniz karşılamayacaksanız aşağıdaki \\\Daha vâsi bilgi\\\ .bölümüne bakınız.

Nasıl başvurmalı

Bir vize başvurusunda bulunabilmek amacıyla şunları yapmalısınız:

bir vize başvuru formu doldurmalı ve formu ibraz etmelisiniz;

Aynı anda online olarak vize ücretini ödemelisiniz ve

Beş müracaat merkezinden ya da Adana ve Antalya \\\da bulunan biyometri ünitelerinden birine satılmak üzere randevu almalısınız

Başvuru formunu, online olarak doldurmalı ve ibraz etmelisiniz.

Online başvuru

Online referans yaparken, tamamlamış olduğunuz formu ancak yazıcıdan basarak imzalamanız gerekmektedir. Eğer basvuruyu yaptığınız sırada müşterek yazıcı istimal imkânınız yasak ise, daha aksi hâlde celse tahsis etmek biçimiyle formu benzer yazıcıda basabilirsiniz.

Online başvuru formunu, bu sayfanın esen tarafında iz alan \\\Online başvuru\\\ bölümü altında bulabilirsiniz.

Online başvurunuzu tamamladıktan sonra, müracaat numaranızı \\\GWF referansı\\\ olarak da bilinen içeren bir e-posta alacaksınız. Lütfen bu numarayı derece ediniz.

Vize referans ücretinizin ödenmesi

Vize müracaat ücretinizi, online vize başvuru sistemini kullanarak sadece online ve ABD Doları olarak ödeyebilirsiniz. Vize müracaat ücretinizi, vize başvuru merkezlerinde, para olarak ödeyemezsiniz. yalnızca Visa okunuşu MasterCard güven okunuşu para kartları akseptans edilmektedir.

6 maaş ziyaretçi vizesine başvurmakta olan Türk Diplomatik pasaport sahipleri aracılığıyla aynı ücret ödenmesi lakırtı kolokyum degildir.

Online müracaat formunu, bu sayfanın sağlam tarafında makam saha \\\Online başvuru\\\ bölümü altında bulabilirsiniz.

Vize müracaat merkezi - ingiltere vizesi

Başvuru sürecini bütünlemek özgü Ankara, Bursa, Gaziantep, İstanbul ve İzmir\\\de bulunan vize referans merkezlerimizden ya da Adana okunuşu Antalya\\\da haftalık hizmet veren biyometri ünitelerinden bir randevu almalı ve bu randevuda müheyya bulunmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder