6 Haziran 2013 Perşembe

UK Vizesi - İngiltere Vizesi

UK Vizesi Nedir ? İngiltere vizesi nasıl alınır ? İngiltere vize başvurusu nasıl yapılır blogumuzda sizlere sınırsız destek sağlayacağız.

Kim vize gerektirir?
Aşağıdaki kişiler İngiltere için vize gerekir:

(A) vatandaşları veya aşağıdaki ülke ya da toprak kuruluşlar vatandaşları:

Afganistan, Arnavutluk, Cezayir, Angola, Ermenistan, Azerbaycan, Bahreyn, Bangladeş, Belarus, Benin, Bhutan, Bolivya **, Bosna Hersek, Burkina Faso, Burma, Burundi, Kamboçya, Kamerun, Cape Verde, Orta Afrika Cumhuriyeti, Çad, Halk Çin Halk Cumhuriyeti, Kolombiya, Komor Adaları, Küba, Kıbrıs (kuzey kesiminde), Demokratik, Cumhuriyeti Kongo, Cibuti, Dominik Cumhuriyeti, Ekvator, Mısır, Ekvator Ginesi, Eritre, Etiyopya, Fiji, Gabon, Gambiya, Gürcistan, Gana, Gine , Gine Bissau, Guyana, Haiti, Hindistan, Endonezya, İran, Irak, Fildişi Sahili, Jamaika ***, Ürdün, Kazakistan, Kenya, Kore (Kuzey), Kosova, Kuveyt, Kırgızistan, Laos, Lübnan, Lesotho *, Liberya, Libya, Makao (seyahat sadece izin), Makedonya, Madagaskar, Malavi, Mali, Moritanya, Moldova, Moğolistan, Karadağ, Fas, Mozambik, Nepal, Nijer, Nijerya, İşgal Altındaki Filistin Toprakları, Umman, Pakistan, Peru, Filipinler, Katar, Rusya , Ruanda, Sao Tome e Principe, Suudi Arabistan Senegal, Sırbistan, Sierra Leone, Somali, Güney Afrika *, Sri Lanka, Sudan, Surinam, Svaziland *, Suriye, Tayvan, Tacikistan, Tanzanya, Tayland, Togo, Tunus, Türkiye, Türkmenistan, Uganda, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, Özbekistan, Vatikan (Holy sadece Servis ve Acil pasaport sahipleri bakınız), Venezuela **, Vietnam, Yemen, Zambiya, Zimbabve.

* 1 Temmuz 2009 yılından bu yana, Güney Afrika, Lesotho ve Svaziland vatandaşlarına İngiltere ile bir giriş vizesi ya da transit gerekir.
** 18 Mayıs 2009 yılından bu yana, Bolivya ve Venezuela vatandaşları İngiltere ile bir giriş vizesi ya da transit gerekir. 2007 yılından bu yana verilen bir elektronik çip içeren geçerli biyometrik pasaport hamili Venezüella vatandaşları vizeden muaf olacak.
*** 3 Mart 2009'dan bu yana, Jamaika vatandaşları İngiltere ile bir giriş vizesi ya da transit gerekir.
(B) pasaport veya eski Sovyetler Birliği tarafından ya da eski Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti tarafından verilen seyahat belgeleri tutun Kişiler.

(C) Vatansız kişiler.
(D) ulusal olmayan belgeleri tutun Kişiler.

Hangi belgeler gerekmektedir?
Bir ziyaretçi olarak İngiltere gelirken aşağıdaki belgeleri olmalıdır:

- Verilmesi işvereniniz bir mektup belirli bir süre için işten izinli. Mektupta ayrıca bu işveren tarafından istihdam edilmiştir ne kadar diyebilirim, ne iş (ler) ve geri iş yerinde bekleniyor zaman belirtmelidir içinde;
- Eğer serbest meslek iseniz, iş faaliyetleri ve mali durumu kanıtı;
- Eğer kendi ülkenizde ait herhangi bir mülk kanıtı;
- Eğer bir öğrenci, size hangi tabii belirten okul veya üniversite bir mektup ise, başlangıç ​​ve bitiş tarihleri ​​ve tatil döneminin tarihleri ​​sırasında Eğer Amerika Birleşik Krallık ziyaret etmek niyetinde;
- Eğer geri dönmek için aile ya da sosyal bağları ve sorumlulukları olduğunu göstermektedir eğer o da yardımcı olacaktır;
- Herhangi bir firma seyahat kanıt yaptığınız planları;
- Banka birkaç aylık bir süre içinde geri dönüyor ve
- Sizin için kullanılabilir tasarruf kanıtı.

Eğer vize gerekiyorsa görmek için yola çıkmadan önce kontrol etmelisiniz. Düzenli iş için İngiltere ziyaret ederseniz iki, beş ya da 10 yıl için geçerli olan bir ziyaretçi olarak bir çok girişli vize için başvurabilirsiniz. Vize hakkında daha fazla bilgi için en yakın elçilik veya konsolosluğuna başvurun.

Zaman bir vize için gerekli:
Daha fazla bilgi için en yakın Konsolosluk İletişim.

Ben nasıl başvurabilirim?

Bu kişi ve online olarak, kurye ile, posta ile, örneğin, yolları bir dizi uygulayabilirsiniz. Vize başvuru merkezlerinde personeli uygulayabilirsiniz yolları hakkında bilgi verecektir.

Bazı vize bölümleri sadece internet üzerinden yapılan başvuruları kabul edecek. Eğer vize online başvuruda bulunabilirsiniz olmadığını öğrenmek için size en yakın konsolosluğuna başvurun.
Online geçerli değildir eğer bir ingiltere vizesi başvuru formu doldurmanız gerekir. Size en yakın vize başvuru merkezi vize bölümünden ücretsiz bir form, alabilirsiniz.
Eğer yurt dışında herhangi bir vize başvuru merkezinde bir ziyaret vize veya AEA aile izni için başvurabilirsiniz. Eğer EEA içinde uyguluyorsanız, size bir EEA üye ülkede yasal olarak yaşayan göstermek gerekir. Yasal olarak yaşayan üye ülke için bir ziyaret vizesi sahip olmak dahildir. Vize diğer tüm türleri için, size yasal olarak canlı bir ulusal ya da nerede hangi ülkede geçerli olmalıdır.

Birden fazla altı ay İngiltere'de kalmak için vize için başvuruda bulunuyorsanız Bazı ülkelerde, size başvurunuzu kabul önce aktif tüberküloz için test edilmesi gerekebilir. Eğer bir vize gerekiyor mu kullanılarak test edilmesi gerekiyorsa öğrenebilirim? Bu web sitesinin ana sayfasında, ya da en yakın vize başvuru merkezi başvurarak anket.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder